en
VIA University College - School of Technology and Business, TEKO Design and Business
VIA University College  - School of Technology and Business, TEKO Design and Business
Predstavnici VIA University College bit će dostupni za sve informacije na virtualnom izdanju World Education Faira.

S njima možete razgovarati uživo putem posebne chat sobe koju smo postavili za vas. Vaš će razgovor biti potpuno privatan, vidljiv samo vama. Također ćete moći spremiti sve bilješke koje ste stvorili tijekom razgovora za kasniju upotrebui besplatno preuzeti informativne brošure. 

Virtualni sajam održat će se u četvrtak, 29.10. od 12 do 18 sati.
Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
VIA University College je najveća obrazovna institucija toga tipa u Danskoj i odabrana je kao jedna od najinovativnijih s više od 25% studenata koji su tijekom studija odlučili pokrenuti vlastitu tvrtku ili aktivno sudjeluju u inovacijama. Trenutno ima više od 1100 studenata koji studiraju modu, izradu i dizajn namještaja te dizajn i tehnologiju. Nastava se temelji na bliskoj poveznici između teorije i prakse što je izvrstan preduvjet za dobro zaposlenje.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića