Webster Vienna Private University
Webster Vienna Private University
Predstavnici Webster Vienna Private University na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Webster Vienna Private University američko je sveučilište, akreditirano i u SAD-u i u Austriji, a usmjereno prema međunarodnim studentima zainteresiranima za stjecanje američke diplome tijekom studiranja u Europi. Na ovaj način, studenti mogu odabrati američki koncept i strukturu obrazovanja, uz znatno niže troškove u odnosu na studiranje u SAD-u.
 
Cilj sveučilišta Webster je oblikovanje budućih lidera, što postižu svojim vrhunskim i ujedno najpopularnijim programima usmjerenima prema poslovanju i društvenim znanostima.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića