Elitna švicarska sveučilišta predstavit će svoje programe na World Education Fairu
06 Veljača 2024
Swiss Education Group (SEG) okuplja četiri visokoškolske ustanove s raznolikim fokusom, sve među vodećima na svjetskoj razini u području Hospitality Managementa. Unutar SEG-a, studenti imaju priliku obaviti jednu do čak tri prakse unutar svog akademskog programa, bilo u Švicarskoj ili na globalnoj razini. Centar za razvoj karijere pruža personaliziranu podršku studentima u odabiru prakse sukladno njihovim interesima. Iako je naglasak na gostoprimstvu, mnogi studenti svoju karijeru grade i u drugim sektorima poput bankarstva, HR-a i event menadžmenta.

Swiss Hotel Management School (SHMS) raspolaže s dva kampusa - Caux i Leysin, pružajući studentima nevjerojatno okruženje za učenje. Programi su usmjereni na međunarodni Hospitality Management, s mogućnostima specijalizacije u upravljanju gostoprimstvom, eventima i dizajnu. Kroz projekt Digital Portfolio, studenti razvijaju vještine prezentacije tijekom studija.

Cesar Ritz Colleges Switzerland, također s dva kampusa - Brig i Le Bouveret, fokusira se na poduzetništvo u hospitality sektoru. Njihovi programi uključuju diplomu u Hospitality Business Managementu na preddiplomskoj razini i Hospitality and Tourism Entrepreneurshipu na diplomskoj razini, s naglaskom na iskustvenom učenju, uključujući VR tehnologiju.

„Izdvojila bih predmet Innovation and Creativity na kojem se mora osmisliti jedna nova inovacija, bilo za hotel ili za nešto u turizmu. Nakon toga se kroz design thinking, gdje se rade sve faze što čini cijeli proces zanimljivijim, dolazi do točne ideje. Moja ideja je bila kapsule, kao one od Nespressa, ali sa mlijekom koje je plant based. Onda se radi customer persona, positioning map, competitor analysis… također, još jedan od dražih projekata mi je bio iz predmeta Hospitality Industry Operations and Trends. Tu se trebao pronaći trend u ugostiteljskoj i turističkoj industriji i analizirati aktualna pitanja u novijim publikacijama i koristite publikacije koje govore o operativnom menadžmentu. Ja sam uzela Hilton hotele i digitalne ključeve te sam imala priliku intervjuirati kolegicu koja je generalni menadžer u Hiltonovim hotelima,što sam iskoristila i stavila u rad. Na kraju se u ovom projektu ima sloboda dati svoj osvrt što se meni osobno jako svidjelo. Na predavanjima se rade i case studiji koji su korisni i posluže kao vježba za ono što će se napisati u projektu. Svaki projekt zahtjeva nešto drugo, neki imaju SWOT analizu, Pestel, neki to ne traže. Svaki je drugačiji.“ – Katja Trombin Semeraj, studentica Master of International Business in Entrepreneurship i MA Hospitality and Tourism in Entrepreneurship na Cesar Ritz Colleges Switzerland

Culinary Arts Academy Switzerland obučava studente za kulinarske i slastičarske majstore. Kroz moderno opremljene kuhinje i restorane, studenti stječu praktično iskustvo i diplomiraju s diplomom Bachelor of Arts in Culinary Arts (preddiplomski) ili Master of Arts in Culinary Business Management (diplomski).

Hotel Institute Montreux fokusira se na upravljanje hotelima i poslovanjem u hospitality sektoru. Smješten u slikovitom Montreuxu, nudi preddiplomski program s diplomom Bachelor of Business Administration in Hospitality Management.
Svi fakulteti unutar SEG-a nude dvostruke diplome u suradnji s vodećim sveučilištima u Velikoj Britaniji ili SAD-u.

Studenti imaju priliku učiti od stručnjaka u industriji, testirati teoriju u praksi i razvijati svoje vještine u različitim poslovnim situacijama. Networking se potiče kroz međunarodne partnerske odnose, prakse i studijska putovanja, uključujući International Recruitment Forum koji studentima nudi kontakte s više od 170 poslodavaca širom svijeta.

Predstavnici Swiss Education Group na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

 
Podijeli
Događanja
Napravi račun sad i ostvari pristup: 
- Brzoj registraciji za World Education Fair
- Posebnom sadržaju
- Promotivnim ponudama
 - I još puno toga!
Registriraj se
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića