Otkrijte potencijal akademskih kampova za djecu u Velikoj Britaniji
09 Veljača 2024
Ljeto je idealno vrijeme za učenje, istraživanje i zabavu, a akademski kampovi u Velikoj Britaniji nude sve to i još mnogo više. Britanski kampovi nude brojne aktivnosti koje se ističu po svojoj izvrsnosti i prilagođenosti potrebama djece iz cijelog svijeta. Djeca imaju priliku usavršavati se u području  matematike, znanosti, jezika, književnosti ili računalstva, ali i umjetnosti, glazbe, kreativnog pisanja i drugih kulturnih ili izvannastavnih aktivnosti.
 
Ukratko, akademski kampovi za djecu pružaju cjelovito i obogaćeno obrazovno iskustvo koje potiče akademski razvoj, socijalnu interakciju i osobni rast. Ova iskustva često ostavljaju dubok i trajan utjecaj na život djece, pružajući im vrijedne vještine i uspomene koje će nositi sa sobom kroz život.
 
Predstavljamo nekoliko popularnih akademskih kampova za djecu:

 

1. Academic Summer DLD London ljetni kamp engleskog

 
DLD College London smješten je u srcu Londona i sudionicima pruža bogat program koji kombinira intenzivno učenje engleskog jezika s raznolikim akademskim aktivnostima. Učenici imaju priliku poboljšati svoje jezične vještine dok istražuju jedinstvenu kulturnu baštinu Londona. Profesionalni mentori prate svakog učenika, pružajući individualiziranu podršku i poticaj za postizanje izvrsnosti.


 
DLD College raspolaže bazenom za plivanje, sportskom dvoranom, plesnim studijem, dvoranom za fitnes i teniskim terenima. Vikendom se organiziraju cjelodnevni izleti do destinacija kao što su Oxford, Cambridge, Windsor, Winchester, Brighton, Canterbury.
 
Kamp je namijenjen djeci u dobi od 7 do 17 godina te može trajati od jednog do osam tjedana.

 

2. Academic Summer SIDCOT ljetni kamp engleskog

 
Za one koji vole prirodu i mirniju atmosferu, Sidcot nudi savršeno okruženje. Smješten u idiličnom ruralnom području, u jugozapadnoj Engleskoj, ovaj akademski kamp potiče istraživanje, kreativnost i suradnju među polaznicima. Program obuhvaća širok spektar aktivnosti, uključujući različite zadatke, umjetničke radionice i sportske aktivnosti. Učenici imaju priliku povezati se s prirodom i razvijati važne životne vještine dok istražuju svoj akademski potencijal.

 
Škola ima bazen, hipodrom, internet, knjižnicu, umjetnički centar i modernu blagovaonicu. Poslijepodne i navečer organiziraju se: tečaj prve pomoći, streljaštvo lukom i strijelom, mačevanje, kazalište, sportske igre, talent show, diskoteka. Za bavljenje sportom koristi se sportska dvorana s bazenom za plivanje.  
 
Kamp je namijenjen uzrastima od 7 do 17 godina te može trajati od dva do sedam tjedana.

 

3. Earlscliffe – kamp engleskog jezika

 
Za one koji traže vrhunsku akademsku izobrazbu, Earlscliffe nudi besprijekorno iskustvo. Smješten u gradu Folkestone na impresivnoj obali, ovaj kamp kombinira intenzivne akademske programe s jedinstvenim kulturnim iskustvima. Učenici imaju priliku sudjelovati u stimulativnim predavanjima, debatama i istraživačkim projektima pod vodstvom iskusnih nastavnika. Uz to, bogat izvanškolski program omogućuje učenicima da istraže različite interese i razvijaju svoje talente. Programi uključuju module poput Think Global koji potiče učenje kroz UNESCO-va četiri stupa učenja: učiti znati, učiti činiti, učiti biti i učiti živjeti zajedno, Sustainable Future koji nudi uzbudljivi miks teorije i praktičnih aktivnosti koje su osmišljene da potaknu odgovornost, predanost  i cilj polaznika kroz razmišljanje o sebi, Mini MBA - idealan za nekoga tko želi upotpuniti svoj životopis i razmišlja o studiju ekonomije, financija, Uni-prep i druge.


 
Na kampusu škole dostupni su tereni za odbojku, košarku, badminton, biljar, stolni tenis i nogomet. Popodne i navečer su organizirane i druge zabavno-sportske aktivnosti poput karaoka, talent showa, plivanja, bejzbola, diskoteke, tenisa i drugo.
 
 Kamp je namijenjen djeci od 8 do 17 godine te može trajati između jednog i sedam tjedana.
 
 

4. Oundle School

 
Za dinamično iskustvo koje kombinira akademski rad i sportske aktivnosti, Oundle School je idealan izbor. Smješten u prekrasnom okruženju srednjovjekovnog gradića, u jednom od najboljih britanskih internata, ovaj kamp nudi izvanredan program koji potiče ravnotežu između obrazovanja i fizičke aktivnosti. Učenici mogu odabrati između različitih akademskih predmeta i sportskih aktivnosti, omogućujući im da razviju cjelovite vještine i steknu nezaboravno ljetno iskustvo.


 
Polaznici se mogu usavršavati u područjima poput akademskog pisanja, STEM-a, biznisa, inovacija i sličnih, a postoji mogućnost i pripreme za Cambridge ispite jezika.
 
Tečaj nudi i dodatne module koji uključuju aktivnosti poput sporta, plesa, tenisa ili Aviation Stimulator – koji omogućuje polaznicima da dožive uzbuđenje polijetanja i vožnje aviona. Pruža realističan osjećaj kontrole i upravljanja slijetanjem i polijetanjem.
 
Ovaj je kamp idealan za djecu od 12 do 17 godina te može trajati od dva do četiri tjedna.

Predstavnici ovih kampova na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije te će prisutnima ponuditi ekskluzivne popuste.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.
Podijeli
Događanja
Napravi račun sad i ostvari pristup: 
- Brzoj registraciji za World Education Fair
- Posebnom sadržaju
- Promotivnim ponudama
 - I još puno toga!
Registriraj se
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića