International
 Ljetni jezični tečaj & privatna srednja škola - savjetodavni centar IntegralEdu
Njemačka
 Schule Schloss Salem
Portugal
 Nobel International School Algarve
Švicarska
 Swiss Education Academy
Velika Britanija
 Academic Summer
 Bromsgrove School
 Bucksmore
 d'Overbroeck's
 Oxford International Education Group
 Oxford Tutorial College
 St. Edmund's College
 
Bucksmore

Bucksmore Education škola je stranih jezika osnovana još 1979. godine kao regularna srednja škola. Kroz svoju povijest prošla je kroz više promjena kako bi danas postala jedna od najprestižnijih škola stranih jezika u Velikoj Britaniji.

Ovaj tečaj kombinira 15 školskih sati engleskog jezika i 7,5 sati akademskih vještina ( razvoj vještina učenja, usvajanje nove akademske terminologije, razvijanje sposobnosti slušanja, čitanja pisanja i govorenja). Ovaj tečaj idealan je za polaznike koji žele iskusiti život u internatu te istovremeno poboljšati svoje vještine javnog nastupa, prezentacijske vještine te usvojiti nove istraživačke metode.

Ovaj program održava se u vremenu između nastave i popodnevnih aktivnosti. Kroz ovaj dio edukacije polaznici uče sve o obližnjim turističkim destinacijama i atrakcijama te na taj način usvajaju novi vokabular na engleskom jeziku.

Projekti se unutar ovih satova rade grupno te na taj način polaznike uče timskom radu i međusobnoj suradnji. Na ovim projektima sudjeluju polaznici svih razina engleskog jezičnog tečaja kako bi učili jedni od drugih i na taj način poboljšali svoje govorne sposobnosti.

Ovaj način evaluacije osmišljen je od strane Bucksmoreovog akademskog vijeća i uveden je 2016. godine. On ocjenjuje kandidatove sposobnosti čitanja, pisanja, slušanja i govora te pruža široku sliku o kandidatovoj razini znanja i vještine upotrebe engleskog jezika.

Unutar programa predviđena su dva cjelodnevna i jedan poludnevni izlet za svaki tjedan koji kandidat provede na tečaju. Za svaki izlet kandidat dobije prethodno pripremljen obrok, a u cijenu samog tečaja uključene su cijene ulaznica za sve atrakcije koje će polaznici posjetiti prilikom izleta.

Оbrazovni sustav: Jezični tečajevi u inozemstvu

 
Naslovnica | Sudionici sajma | Program | Prijava za sajam | Stipendije | Kontakt
Copyright © www.integraledu.hr. All rights reserved.