International
 Ljetni jezični tečaj & privatna srednja škola - savjetodavni centar IntegralEdu
Njemačka
 Schule Schloss Salem
Portugal
 Nobel International School Algarve
Švicarska
 Swiss Education Academy
Velika Britanija
 Academic Summer
 Bromsgrove School
 Bucksmore
 d'Overbroeck's
 Oxford International Education Group
 Oxford Tutorial College
 St. Edmund's College
 
d'Overbroeck's

D'overbroeck's College osnovan je 1978. godine u neposrednoj blizini poznatog sveučilišnog grada Oxforda. Tijekom 2016. godine D'overbroeck's Colleg otvorio je i vrata novog kampusa smještenog u povijesnom dijelu Londona, slijedeći jednaku filozofiju edukacije kao i u kampus u Oxfordu. D'Overbroeck uživa reputaciju akademske izvrsnosti i kao takav je idealan izbor za visoko motivirane, ambiciozne, i neovisne učenike s ciljem nastavka obrazovanja na prestižnim sveučilištima u Velikoj Britaniji, kao što su Oxford i Cambridge, Imperial College, London School of Economics, UCL, Sveučilište u Edinburghu, Bath, Bristol, Newcastle, Leeds, itd.

Posebnost škole je što neprestano radi na stvaranju odgovarajuće atmosfere za razvoj potencijala svakog studenta, s naglaskom na individualnosti te na poticanju kritičkog razmišljanja i kreativnosti, raznolikosti i originalnosti. Razina akademskog poučavanja, neformalna prijateljska atmosfera, odnos učenika i profesora temeljen na povjerenju i aktivno sudjelovanje učenika u procesu učenja na kojima se temelje dobri rezultati tijekom ispitivanja – sve su to prednosti koje može pružiti ova škola. Oko 10% učenika svake godine se uspješno upiše na Oxbridge.

Nastava se provodi u malim grupama do deset učenika (prosječno sedam) i oko 60% studenata su iz Velike Britanije. Škola ima program nastave posebno dizajniran za medicinu i pravo kako bi učenici uspjeli upisati svjetska elitna sveučilišta, a veliki dio nastavnika su sami autori udžbenika i članovi ispitnih odbora.

Važan element u stvarnom napretku studenata je odnos s nastavnicima, koji se odvija na dvije razine - kroz izravne konzultacije i redovite procjene te detaljna izvješća o trudu, rezultatima i preporukama za poboljšanje.

Оbrazovni sustav: Britanski internati

 
Naslovnica | Sudionici sajma | Program | Prijava za sajam | Stipendije | Kontakt
Copyright © www.integraledu.hr. All rights reserved.