Tražiš li najbolji način za prijavu na sveučilište ili srednju školu tvojih snova? Znamo točno što ti treba! Na World Education Fair-u, naši obrazovni savjetnici će ti pomoći ne samo u odabiru odgovarajućeg programa i lokacije, nego i pomoći ti ostvariti tvoje ciljeve. Najvažniji korak u planiranju dugog obrazovnog putovanja koje planiraš je financiranje studiranja. Ispričaj nam koje države i obrazovne institucije te zanimaju, a mi ćemo ti otkriti sve dostupne informacije vezane uz školarine, dobivanje stipendija i ostala financijska pitanja. 
 
 
Ako ne možeš naći pravo odredište za sebe, pogledaj koja su najpoželjnija odredišta naših klijenata. 
 
 
Predložene stipendije
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića