Academic summer
Academic summer
Predstavnici cijenjenih ljetnih jezičnih kampova Academic Summer na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije te ćete moći iskoristiti 10% popusta na njihove tečajeve stranih jezika u Velikoj Britaniji!

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj. 

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave za srednje škole te ljetne jezične kampove u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Academic Summer nudi ljetne jezične kampove za djecu usmjerene na učenje, istraživanje i inspiraciju! 

Odaberite Academic Summer i usavršite svoje jezične vještine, prihvatite izazov života u inozemstvu, isprobajte nešto novo i doprinesite svom obrazovnom i osobnom napretku. 

Ovi ljetni kampovi za djecu pružaju mogućnost života i učenja u centru Londona ili iskustvo života u tradicionalnom britanskom internatu; istraživanje najpoznatijih mjesta u Velikoj Britaniji, poput Buckinghamske palače, Oxforda, Cambridgea, Windsora; otkrivanje tajni Velike Britanije kao što su Bank of England, katedralu u Wellsu, brda Mendip; učenje od nastavnog osoblja svjetske klase. Uz to, otvara priliku za upoznavanje prijatelja iz cijeloga svijeta i umrežavanje korisno za nastavak obrazovanja i profesionalnu budućnost!

 
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića