Artevelde University of Applied Sciences
Artevelde University of Applied Sciences
Predstavnici sveučilišta Artevelde University of Applied Sciences na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Sveučilište primijenjenih znanosti Artevelde je katoličko sveučilište primijenjenih znanosti u gradu Gentu u Belgiji. Sveučilište nudi raznoliku paletu programa preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih smjerova. 
Cilj Artevelde UAS-a je jednostavan: pomoći u oblikovanju svijeta sutrašnjice uz visokokvalitetno obrazovanje, istraživanje usmjereno na praksu i profesionalnu suradnju. Sveučilište nudi niz programa iz različitih područja kao što su Business and Management, Coaching and Training, Communication, Media and Design, Education, Health and Care, HR and Leadership te People and Society.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića