en
BIMM British & Irish Modern Music Institute
BIMM British & Irish Modern Music Institute
Predstavnici BIMM Institutea na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.
 
Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.
 
Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
BIMM instituti nalaze se u 8 gradova u kojima je glazba najvažnija – London, Berlin, Hamburg, Dublin, Birmingham, Manchester, Bristol i Brighton – te je najveća i najpoznatija institucija koja pruža suvremeno glazbeno obrazovanje u Europi.

83% studenata koji diplomiraju na BIMM-u zaposli se u roku od 6 mjeseci nakon završetka studija. Među njima su James Bay, George Ezra, The Kooks, Izzy Bizu, Ed Drewitt (tekstopisac za One Direction, Olly Mursa, Little Mix), Jordan Whitmore (A&R Atlantic Records) i Natasha Bent (dio Coda Music Agency koja potpisuje Take That, Disclosure, The Prodigy, Jess Glynne, Bastille, Ellie Goulding i Imagine Dragons).
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića