en
Bromsgrove School
Bromsgrove School
Predstavnici Bromsgrove School na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

S predstavnicima možete razgovarati uživo putem posebne chat sobe koju smo postavili za vas. Vaš će razgovor biti potpuno privatan, vidljiv samo vama. Također, sve bilješke kreirane tijekom razgovora moći ćete spremiti za kasniju upotrebu te besplatno preuzeti informativne brošure. 

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Bromsgrove škola nalazi se na rubu malog grada Bromsgrovea, u okrugu Worcestershire. Škola je osnovana 1553. godine, a danas je jedna od najmodernijih privatnih srednjih škola u Midlandsu  i uvijek je među vodećim engleskim školama. Rezultati koji njihovi učenici postižu su impresivni: više od 90% učenika dobilo  je od A* do B ocjenu na završnim ispitima A-levelsa, a prosječni rezultat na IB-u je 28 bodova.
 
Tijekom tjedna, učenici imaju priliku sudjelovati u umjetničkim aktivnostima, dizajnu, tehnologiji, računalstvu, drami, elektronici, glazbi, plesu, jahanju te brojnim drugim vannastavnim aktivnostima.
Škola također organizira izlete u istočnoj i srednjoj Europi, SAD-u i Južnoj Americi. Glavni sportovi koje učenici mogu trenirati su: atletika, kriket, hokej, trčanje, skijanje, ragbi, nogomet, tenis, plivanje, aerobik, netball. Svake godine učenici sudjeluju u mnogobrojnim sportskim događanjima u Velikoj Britaniji i izvan nje. Sportski objekti koje škola ima su dvije dvorane, grijani bazen, igrališta za hokej i nogomet, teniski tereni, staza za atletiku, skvoš i golf teren, teretana.
 
PROGRAMI:
  • GCSE
  • A-levels
  • International Baccalaureate (IB)
  • Foundation
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića