en
Centennial College
Centennial College
Predstavnici Centennial College bit će dostupni za sve informacije na virtualnom izdanju World Education Faira.

S njima možete razgovarati uživo putem posebne chat sobe koju smo postavili za vas. Vaš će razgovor biti potpuno privatan, vidljiv samo vama. Također ćete moći spremiti sve bilješke koje ste stvorili tijekom razgovora za kasniju upotrebui besplatno preuzeti informativne brošure. 

Virtualni sajam održat će se u četvrtak, 29.10. od 12 do 18 sati.
Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Centennial College najstarije je državno sveučilište u provinciji Ontario u Kanadi, koje je prvo prepoznato kao jedna od najraznolikijih obrazovnih institucija u ovom gradu, s gotovo 100 etno-kulturnih skupina i 80 različitih jezika koji se govore na kampusu. Tijekom posljednjih 50 godina transformirao se iz lokalnog sveučilišta u međunarodnu instituciju, prisutnu u zemljama poput Kine, Indije, Južne Koreje i Brazila. Glavni cilj ustanove uvijek je bio osposobljavanje studenata za tržište rada.

Sveučilište nudi redovne i izvanredne studijske programe u preko 100 priznatih područja studija na četiri kampusa u Torontu, a studenti imaju priliku raditi na stvarnim slučajevima i situacijama čak i prije nego što diplomiraju. Budući ciljevi sveučilišta usmjereni su na inovacije, poduzetništvo, daljnje iskorištavanje tehnologije i izgradnju boljeg odnosa između studentskih zajednica i poslodavaca.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića