César Ritz Colleges University of Applied Sciences Institute (Swiss Education Group)
César Ritz Colleges University of Applied Sciences Institute  (Swiss Education Group)
Predstavnici sveučilišta César Ritz Colleges na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Otprilike 25 godina César Ritz Colleges Switzerland doprinosi međunarodnoj izvrsnosti u području upravljanja hotelskim turizmom. Godine 1986. Zaklada César Ritz i Monique Ritz, kći poznatog Césara Ritza, dogovorili su se da se njihovi fakulteti zovu "César Ritz" – ime koje također označava poznati lanac hotela i dominaciju na ovog tržištu.

Cesar Ritz Colleges je međunarodni lider u hotelskom obrazovanju, koji nudi širok izbor sveučilišnih programa na različitim razinama, kao i rad u hotelijerstvu kroz praksu organiziranu tijekom studija. 

Cesar Ritz Colleges studentima nudi prilike za karijeru kao i osobni razvoj; okruženje usmjereno prema budućnosti, akademsko spajanje i profesionalni razvoj. Školovanje se odvija u grupama s 15-20 polaznika, a omjer profesor-učenik je 1:13, što omogućuje osobni pristup za svakog polaznika. Obrazovanje je  usmjereno na društvene, profesionalne i akademske vještine. Također, studenti mogu studirati jedan semestar u drugoj zemlji, što im nudi priliku da iskuse život i studiranje u drugoj zemlji, ali i steknu mrežu poznanstava i usavrše jezik.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića