Collège Lycée Saint Charles
Collège Lycée Saint Charles
Predstavnici Collège Lycée Saint Charles bit će dostupni za sve informacije na virtualnom izdanju World Education Faira.

S njima možete razgovarati uživo putem posebne chat sobe koju smo postavili za vas. Vaš će razgovor biti potpuno privatan, vidljiv samo vama. Također ćete moći spremiti sve bilješke koje ste stvorili tijekom razgovora za kasniju upotrebui besplatno preuzeti informativne brošure. 

Virtualni sajam održat će se u četvrtak, 29.10. od 12 do 18 sati.
Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Osnovana 1897. godine, Collège Lycée Saint Charles privatna je škola koja se nalazi u povijesnoj regiji Ajoie, u kantonu Jura, sjeverozapadna Švicarska. Školski kampus smješten je usred prekrasnih vrtova, u podnožju veličanstvenog dvorca Porrentruy. Istoimeni grad, poznat i kao Atena Jure, ima gotovo 7000 stanovnika i poznat je po stoljetnim tradicijama na području obrazovanja kao i otvorenosti prema vanjskom svijetu. Kampus se sastoji od školske zgrade, prekrasne kapele i sportskog kompleksa - Leon Burus. Učionice su prostrane, svijetle i pružaju prekrasan pogled na lokalne znamenitosti. Sadržaji uključuju bazen i kino. Humanizam igra važnu ulogu u sustavu vrijednosti temeljenom na kršćanskim načelima, gdje su znanje i pojedinac u središtu. Škola promiče znatiželju, toleranciju, slobodno izražavanje i traži ravnotežu između tradicije i prvog plana.

Škola nudi dvojezični program na francuskom i engleskom jeziku. Ponosi se stopostotnom uspješnošću svojih učenika na švicarskoj maturi, što je svrstava među najbolje škole u frankofonom dijelu. Maturanti nastavljaju svoje obrazovanje na prestižnim sveučilištima širom svijeta. Škola također nudi međunarodno priznati IB program koji je također dvojezičan.
Tijekom školske godine nude kratkoročne programe na francuskom ili engleskom jeziku, u trajanju od 1 mjeseca do 1 trimestra. Studenti će se uroniti u akademsku atmosferu švicarske škole.

Smještaj
Učenički dom je obnovljen i moderniziran. Smještaj je u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Postoje radne sobe, knjižnica, dnevni boravak s TV-om i prostor za sjedenje. U slobodno vrijeme, učenici mogu vježbati u teretani, plivati u bazenu ili se opuštati. Učenici žive u prijateljskom, mirnom i sigurnom obiteljskom okruženju.

Izvannastavne aktivnosti
Sport je važan dio svakodnevnog života učenika. Na raspolaganju su velika, multifunkcionalna teretana, vanjski i unutarnji te zatvoreni bazen. Studenti mogu birati između širokog spektra sportskih disciplina za vježbanje pojedinačno ili u timovima. Na raspolaganju su tenis, golf, jahanje, curling, ples, nogomet i košarka.
Učenici također imaju priliku razvijati svoje talente u sklopu školskog zbora, filmskog kluba i kazališne skupine.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića