Constructor University Bremen (former Jacobs University)
Constructor University Bremen (former Jacobs University)
Predstavnici sveučilišta Constructor University Bremen (former Jacobs University )na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.
 
Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.
 
Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Constructor University Bremen privatno je, istraživački orijentirano sveučilište s državnom akreditacijom i širokim portfeljem preddiplomskih studijskih programa iz prirodnih i društvenih znanosti, inženjerstva i ekonomije. Rangirano je  kao privatno sveučilište broj 1 i međunarodno sveučilište broj 1 u Njemačkoj, a karakterizira ga interkulturalna zajednica. Sveučilište privlači više od 1600 studenata iz preko 118 zemalja. Također, Constructor je među 30% najboljih sveučilišta u svijetu i na 10. mjestu među malim sveučilištima. Omjer učenika i nastavnika je 18:1, što omogućuje individualni pristup i pridonosi iskustvu studiranja kao i kvaliteti obrazovanja.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića