en
Dania – University of Applied Sciences
Dania – University of Applied Sciences
Predstavnici Dania – University of Applied Sciences bit će dostupni za sve informacije na virtualnom izdanju World Education Faira.

S njima možete razgovarati uživo putem posebne chat sobe koju smo postavili za vas. Vaš će razgovor biti potpuno privatan, vidljiv samo vama. Također ćete moći spremiti sve bilješke koje ste stvorili tijekom razgovora za kasniju upotrebui besplatno preuzeti informativne brošure. 

Virtualni sajam održat će se u četvrtak, 29.10. od 12 do 18 sati.
Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Dania Academy je visokoškolska ustanova u Danskoj. Ima studijske programe na engleskom jeziku u području IT-a, automobilni menadžment, uslužnih djelatnosti, ugostiteljstva i turizma te marketing menadžmenta.
Građani zemalja EU / EEA ne plaćaju školarinu za prijavljene programe.
Studijski programi se temelje na primjeni znanja stečenog na predavanjima. Metode poučavanja kombiniraju tradicionalna predavanja, seminare, studije slučaja i prezentacije, pomažući studentima da steknu vještine kako analitički tako i kreativno radeći na rješavanju problema s kojima se suočavaju tvrtke. Studenti će ići na terenske izlete i sudjelovati u prezentacijama koje održavaju ključni ljudi iz IT, automobilske industrije, marketinga itd. 

Na Akademiji se program provodi u grupama  od 20 do 30 studenata. Studenti uče tim rad u timovima od 4-6 ljudi. Preporučuje se da studenti da budu aktivni i sudjeluju u raspravama sa svojim kolegama i profesorima.
U okviru studijskih programa, studenti će tijekom 3 mjeseca provoditi praksu u kojem će primjenjivati stečena znanja, imati priliku za rad i učenje od profesionalaca i stjecanje profesionalnog iskustva.

Studenti imaju priliku pohađati vijetnamsku ljetnu školu, zimsku školu u Španjolskoj ili programe razmjene u Kini, imaju priliku sudjelovati na Erasmusu i nastaviti studij na nekom od partnerskih sveučilišta Akademije u zemljama kao što su Kina, Portugal, Njemačka, Nizozemska, Velika Britanija, Belgija, Norveška i mnoge druge.

Dania Academy ima kampuse u 8 danskih gradova. U novim i modernim zgradama ove akademije studira više od 2500 studenata, od kojih je preko 300 međunarodnih. Međunarodni kampusi nalaze se u Viborgu i Randersu, od kojih je Randers najveći.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića