Danube International School Vienna
Danube International School Vienna
Predstavnici škole Danube International School Vienna na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Danube International School Vienna međunarodna je srednja škola u Beču, Austrija. Školu trenutno pohađa preko 500 studenata iz čak 64 zemlje.

Osim što radi po IB programu, škola nudi i Primary Years Program (PYP) za najmlađe. Osnovnoškolsko obrazovanje temelji se na razvoju znanja i vještina koje mogu služiti učenicima kao individuama ali i njihovim zajednicama.

Srednjoškolsko obrazovanje nudi brojne aktivnosti izvan samog obrazovnog programa. Učenje se odvija u okruženju u kojem se učenici osnažuju kroz iskustva, sadržaje i nastavni plan i program koji potiču njihov intelekt, vještine, atletski duh i umjetnost. Ove rijetke prilike učenicima omogućuju stvaranje zajedničkih avantura u kojima grade samopouzdanje, razvijaju zdravu sliku o sebi te bolje razumijevanje svijeta oko nas.

 
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića