Dusemond Study Programmes
Dusemond Study Programmes
Predstavnici Dusemond Study Programmes na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Dusemond Study Programmes  organizira uzbudljive programe za djecu i mlade iz cijelog svijeta u nekim od najboljih privatnih škola u zemlji. Misija Dusemonda je pružiti zabavna i edukativna iskustva svim sudionicima programa, a njihove jezične kampove i škole engleskog jezika u Velikoj Britaniji svake godine pohađa između 2000 i 4000 učenika.  Dusemond putem svojih programa osim nastavnih satova nudi i brojne prilike za interakciju, interkulturalnu razmjenu te brojne izlete.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića