EU Business School
EU Business School
Predstavnici sveučilišta EU Business School na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.
 
Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.
 
Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
EU Business School jedna je od najboljih obrazovnih institucija u području poslovanja. U vrlo kratkom vremenu EU Business School postigla je zavidnu reputaciju zbog svog vrhunskog obrazovnog sustava, kvalitete nastave, uzbudljive i dinamične atmosfere te snažne mreže institucija u različitim zemljama.

EU Business School priprema inovatore i visokokvalificirane stručnjake te nudi programe obrazovanja u području poslovanja, aktualne i personalizirane orijentacije. Akademski sustav sveučilišta je fleksibilan i moderan, tijekom studija studenti razvijaju i usavršavaju svoje profesionalne i osobne vještine, stječući dragocjena znanja i iskustva. 
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića