Hotel Institute Montreux - Swiss Education group
Hotel Institute Montreux - Swiss Education group
Predstavnici sveučilišta Hotel Institute Montreux na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.
 
Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.
 
Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Montreux je živahni švicarski gradić smješten između Ženevskog jezera i švicarskih Alpa, u jednom od najljepših dijelova zemlje: Švicarskoj rivijeri. Smješten samo sat vremena vožnje vlakom od zračne luke Ženeva, grad uživa u brojnim posjetiteljima godišnje i domaćin je velikih događanja kao što je glasoviti Montreux Jazz Festival.

Škola se nalazi u samom srcu grada, na obali Ženevskog jezera i u neposrednoj blizini Alpa. Uživajući u dugoj i prestižnoj tradiciji upravljanja hotelima, Hotel Institute Montreux nudi spoj poslovnih programa koji kombiniraju švicarsku ugostiteljsku praksu s američkom stručnošću u menadžmentu. Ova jedinstvena kombinacija pomaže u pripremi studenata za vodeće pozicije u poslovanju i ugostiteljstvu.

Fakultet nudi okruženje pogodno za razvoj znanja u hotelijerstvu, kao i međuljudskih, jezičnih i kulturnih vještina.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića