HTMi Hotel and Tourism Management Institute
HTMi Hotel and Tourism Management Institute
Predstavnici HTMi Hotel and Tourism Management Institute na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
 
Prijavi se
HTMi Hotel and Tourism Management Institute  nalazi se u Sörenbergu, u kantonu Luzern, gdje se nalazi jedno od najljepših planinskih ljetovališta u Švicarskoj.

Studenti HTMi imaju priliku živjeti, učiti i raditi u dva tradicionalna švicarska hotela. Kampus, koji je mjesto UNESCO-ve baštine zbog svoje prirodne ljepote, ugošćuje veliki broj međunarodnih studenata zainteresiranih za švicarski turizam. Kampus ima dvije glavne zgrade, hotel Panorama i hotel Mariental s kojih se pruža pogled na planinu Rothorn. U ove dvije zgrade studenti HTMi-a imaju priliku za stručnu praksu u restoranu, kuhinji, kafiću i baru. Također u ove dvije zgrade nalaze se studentske sobe i učionice.

HTMi je u top 14 QS najboljih hotelskih i turističkih menadžment sveučilišta na svijetu, u top 5 najboljih hotelskih i turističkih menadžment sveučilišta u Švicarskoj, te prvo u top hotelijerskim i turističkim menadžment sveučilištima u Luzernu. Švicarska je poznata po svojim studijima u području turizma i ugostiteljstva. Hotel and Tourism Management Institute Switzerland, privatno je obrazovno središte koje nudi programe prvostupnika, magisterija iz područja turizma i hotelskog menadžmenta, kao i specijalizirane tečajeve iz područja kulinarstva i organizacije događanja.

Programi, koji se nude na engleskom jeziku, usmjereni su na osposobljavanje mladih za karijeru u području hotelskog i turističkog menadžmenta, što je cilj koji promiče i moto instituta, a to je "Dođi kao student, postani menadžer!". Tečajevi koje nudi HTMi osiguravaju potrebu za teorijskim i praktičnim znanjem za ovu profesiju, a istovremeno podučavaju studente menadžerskim stavovima koji odgovaraju razvoju karijere u tom području.

HTMi nudi dvostruku diplomu za predimplosmki studij u partnerstvu sa Sveučilištem Ulster i trostruku diplomu za diplomske studije u partnerstvu sa Sveučilištem Edinburgh. Studenti imaju priliku obavljati plaćenu praksu u više od 200 restorana i hotelskih lanaca koji su u partnerstvu s HTMi-jem. Tako studenti skupljaju profesionalno iskustvo još za vrijeme studiranja, što olakšava pronalazak posla nakon završetka studija. Istodobno, HTMi organizira regrutacijske sesije na kampusu, gdje međunarodne tvrtke u hotelijerstvu nude poslove studentima iz HTMi-ja.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića