International School of Bremen (ISB)
International School of Bremen (ISB)
Predstavnici srednje škole International School of Bremen na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije. 

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj. 

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave za srednje škole u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Misija ove škole jest u učenicima potaknuti želju za obrazovnim napretkom koji seže daleko iznad onoga što misle da mogu postići. Učenicima se žele prenijeti vještine, znanje i međunarodni način razmišljanja koji im omogućuje uspjeh u suvremenom svijetu.

Navedeno se postiže izazovnim, uključivim kurikulom koji se provodi na engleskom jeziku, a temelji na čitanju, pisanju i aritmetici te je oblikovan u skladu s vještinama potrebnima za profesionalni napredak u 21. stoljeću.

International School of Bremen okuplja stručno nastavničko osoblje koje se vodi Evidence-based metodom predavanja i učenja, a nastavni program mijenja se u skladu s novim trendovima te očekivanjima i povratnim informacijama učenika.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića