en
ISM International School of Management
ISM International School of Management
Predstavnici ISM International School of Management bit će dostupni za sve informacije na virtualnom izdanju World Education Faira.

S njima možete razgovarati uživo putem posebne chat sobe koju smo postavili za vas. Vaš će razgovor biti potpuno privatan, vidljiv samo vama. Također ćete moći spremiti sve bilješke koje ste stvorili tijekom razgovora za kasniju upotrebui besplatno preuzeti informativne brošure. 

Virtualni sajam održat će se u četvrtak, 29.10. od 12 do 18 sati.
Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
International School of Management (ISM)  je među vodećim njemačkim privatnim poslovnim školama. ISM ima kampuse u Dortmundu, Berlinu, Frankfurtu, Munichu, Hamburgu, Kölnu i Stuttgartu. Kao državno priznata institucija, svoje studente pripremaju kako bi postali lideri budućnosti s diplomom koja je relevantna u praksi (na engleskom ili njemačkom jeziku).Studenti rade na projektima u malim grupama sa standardnim načinom podučavanja i integriranim semestrima na nekim od 190 partnerskih sveučilišta. 
 
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića