en
King Abdullah University of Science and Technology
King Abdullah University of Science and Technology
Predstavnici Sveučilišta King Abdullah University of Science and Technology će sudjelovati na World Education Fair-u te će biti dostupni za sve informacije.  

Uz individualne sastanke s delegatima, moći ćete sudjelovati u radionicama i prezentacijama vezanim uz obrazovanje, kao i iskoristiti posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.  
 
Ispunite registraciju dolje. Sudjelovanje na događaju je besplatno. 
Prijavi se
King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) u Saudijskoj Arabiji nudi diplomske i doktorske studijske programe iz područja biologije i znanosti o okolišu te inženjerstva; studijske programe iz računarstva, elektrotehnike, matematike i inženjerstva, te fizike i inženjerstva. Sveučilište čini zajednica koja broji više od 7000 studenata iz više od 100 zemalja. Studenti žive na prekrasnom kampusu s drvećem, vrtovima, pješačkim stazama i pogledom na Crveno more. Osim studiranja, život u kampusu nadopunjuju i različiti događaji, klubovi, obrazovne i rekreacijske aktivnosti.
Sveučilište je ustrajno oko uskog surađivanja sa strukom. Ima jake veze s tvrtkama, privatnim sektorom i neprofitnim i vladinim organizacijama radi prenošenja znanja i ekonomskog razvoja na cjelokupnu zajednicu.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića