Kings Education
Kings Education
Predstavnici srednje škole Kings Education na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije. 

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj. 

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave za srednje škole u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Kings Colleges jedna su od glavnih skupina međunarodnih srednjih škola u Velikoj Britaniji koja nudi specijalizirane programe za uspješnu integraciju u britanski obrazovni sustav i upis na elitna britanska sveučilišta. Kings Colleges pruža toplu i prijateljsku atmosferu u kojoj su učenici u središtu i dobivaju podršku u svakoj fazi svoga razvoja. Kings Colleges pioniri su u podučavanju međunarodnih studenata, a preko 75% njih primljeno je na vrhunska sveučilišta u Engleskoj i Škotskoj. 
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića