en
Landheim Ammersee School
Landheim Ammersee School

Predstavnici Landheim Ammersee School će sudjelovati na Sajmu te će biti dostupni za sve informacije o sveučilištu. 

Iskoristite individualne konzultacije jednostavnom prijavom prije događaja.

Uz individualne konzultacije s delegatima, moći ćete sudjelovati u stručnim radionicama i prezentacijima vezanim uz obrazovanje,  kao i iskoristiti posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
 
Ispunite registraciju i dobijte svoju besplatnu ulaznicu klikom na gumb "Prijavi se". 
Prijavi se
Na samo 45 min od centra Münchena, smjestila se privatna srednja škola i internat Landheim Schondorf u istoimenom selu. S tradicijom dugom više od 110 godina ova škola je oduvijek njegovala najinovativnije metode podučavanja i od početka vjerovala kako učenici od najranije dobi moraju preuzeti odgovornosti koje će ih pripremiti da budu zreli ljudi i odgovorni građani. Zbog toga i moto škole „Lernen mit Kopf, Herz und Hand“ (Učiti glavom, srcem i rukom) predstavlja obrazovanje kakvo učenici steknu u toj školi – „glava“ predstavlja akademsko obrazovanje, „srce“ razvijanje društvenih vještina i osjećaja zajedništva te „ruka“ razvijanje praktičnih vještina poput glazbenih, umjetničkih, sportskih ili tehničkih vještina. Škola ima kampus koji se sastoji od 27 zgrada te svoj privatni mol na jezeru Ammerseeu. 
Škola u svojem programu nudi obrazovanje od prvog razreda osnovne škole te gimnazijski program za nastavak školovanja. Gimnazija ima dva usmjerenja – jezični i ekonomski koji učenici odabiru u 8. razredu, a na kraju srednje škole polažu njemačku maturu „Abitur“. Škola ima 300tinjak učenika, a osim učenika koji su smješteni u internatu, školu pohađaju i djeca iz okolnih gradova i sela. Osim akademskog dijela, učenici su obavezni ići na satove stolarstva, vrtlarstva, kuhanja, fotografije i dr. Posebno je važan i sportski duh koji se razvija sportovima na vodi – jedrenjem i veslanjem, ali i drugim sportovima poput hokeja, košarke, jahanja i planinarenja.  
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića