LUT University
LUT University
Predstavnici sveučilišta LUT University na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.
Prijavi se

Sveučilište LUT (Lappeenranta–Lahti University of Technology LUT) javno je znanstveno sveučilište u Finskoj koje spaja područja tehnologije, poslovanja i društvenih znanosti. Jedno je od najboljih sveučilišta na svijetu za klimatske akcije. Sveučilište LUT ima radnu zajednicu od približno 1 200 zaposlenika. Studiji na LUT-u u potpunosti su usredotočeni na održivost – u tehnologiji, poslovanju ili društvenim znanostima. LUT priprema studente za radni svijet koji se stalno razvija, diplomanti studijskih programa su stručnjaci za tehnološki i ekonomski razvoj i održivost – i odgovorni donositelji odluka sutrašnjice.

Najpopularniji programi:

  • Chemical Engineering
  • Energy Technology
  • Environmental Technology
  • Economics and Business Administration
  • Environmental Studies & Earth Sciences
  

Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića