en
MODUL University Vienna
MODUL University Vienna
Predstavnici MODUL University Vienna bit će dostupni za sve informacije na virtualnom izdanju World Education Faira.

S njima možete razgovarati uživo putem posebne chat sobe koju smo postavili za vas. Vaš će razgovor biti potpuno privatan, vidljiv samo vama. Također ćete moći spremiti sve bilješke koje ste stvorili tijekom razgovora za kasniju upotrebui besplatno preuzeti informativne brošure. 

Virtualni sajam održat će se u četvrtak, 29.10. od 12 do 18 sati.
Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Održivi razvoj i nove tehnologije su dva današnja područja interesa mladih ljudi, koje se mogu pretvoriti u studijski program i uspješnu karijeru.

MODUL The University of Vienna (MU) je privatno financirano sveučilište za obrazovanje i istraživanja u području turizma, održivog razvoja, tehnologije novih medija i javne uprave. Sveučilište je osnovala Gospodarska komora grada Beča i odobrena je od strane Austrijskog akreditacijskog vijeća 2007. godine. Ono kombinira jake akademske temelje s predanošću održivosti i inovacijama koje su ključni faktori dugotrajnog uspjeha. Cilja promovirati nezavisna i originalna istraživanja i pridonosi inovacijama u istraživačkoj zajednici i općoj javnosti. Sveučilište se bazira na međunarodnoj mreži partnerskih sveučilišta, poduzeća i javnih institucija. Nastavno osoblje čine poznati Austrijanci i međunarodni znanstvenici koji imaju veliku želju pretvoriti ovu mladu organizaciju u vodeću istraživačku platformu u svom području.  

MODUL The University of Vienna ima visoke standarde za dodjeljivanje stipendija i potiče principe slobode znanstvenog razmišljanja i učenja, kao i jednakost davanja prilika. Prateći tradiciju MODUL centra za strukovno obrazovanje, sveučilište je predano kontinuiranom poboljšanju kvalitete i proširivanju nastavnih programa.  
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića