en
NHL Stenden University of Applied Sciences
NHL Stenden University of Applied Sciences
Predstavnici sveučilišta NHL Stenden University of Applied Sciences na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.
 
Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Stenden UAS moderno je sveučilište koje priprema mlade stručnjake u različitim područjima. Uz visokokvalitetno obrazovanje, naglasak se stavlja na razvoj kritičkog promišljanja te analizu sadašnjih i budućih društvenih pitanja. Navedeno se postiže učenjem na stvarnim situacijama i konkretnim slučajeva te rješavanju problema, individualno i u timu.

Stenden ima izvrstan sustav podrške za međunarodne studente, a svaki student dobiva akademskog savjetnika od prvog danas studija. Također, kampusi su u potpunosti prilagođeni studentskom životu.

Kroz program Grand Tour, studenti mogu provesti semestar u jednom od internacionalnih kampusa Stenden UAS-a u Južnoj Africi, Kataru, Tajlandu ili Baliju, raditi prakse u brojnim partnerskim institucijama te stječi konkretno praktično iskustvo kroz proces studiranja.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića