Oxford International College
Oxford International College
Predstavnike škole Oxford International College možete upoznati na World Education Fairu!
 
Uz individualne sastanke s delegatima, moći ćete sudjelovati na radionicama i prezentacijama o obrazovanju u inozemstvu te saznati više o stipendijama i pogodnostima koje nosi sudjelovanje na sajmu.
 
Ispunite registraciju dolje. Sudjelovanje na događaju je besplatno.
Prijavi se
Oxford International College najbolja je škola za zadnja dva razreda srednje škole u Velikoj Britaniji. U 2019. godini, kao i u 2020. godini, učenici su postigli rekordne rezultate na završnim ispitima, preko 90% ocjena koje su učenici stekli su A * -A. 
Učenici imaju priliku obrazovati se u okruženju koje podržava njihov osobni i akademski razvoj, istovremeno uživajući u kulturnom životu ovog grada-muzeja.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića