en
Radboud University
Radboud University
Predstavnici Radboud University bit će dostupni za sve informacije na virtualnom izdanju World Education Faira.

S njima možete razgovarati uživo putem posebne chat sobe koju smo postavili za vas. Vaš će razgovor biti potpuno privatan, vidljiv samo vama. Također ćete moći spremiti sve bilješke koje ste stvorili tijekom razgovora za kasniju upotrebu i besplatno preuzeti informativne brošure. 

Virtualni sajam održat će se u četvrtak, 29.10. od 12 do 18 sati.
Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.

 
Prijavi se
Radboud University osnovano je 1923. godine pod imenom Catholic University Nijmegen te je prvo katoličko sveučilište u Nizozemskoj, a ime sveučilišta se može prevesti kao “onaj tko donosi znanje”. Radboudov kampus se, osim što je vrlo zelen i lijep, neprestano osuvremenjava. Sveučilište raspolaže s nekoliko odlično opremljenih laboratorija i modernim sportskim centrom koji se, osim za treninge i sportske aktivnosti, koristi i za različita studentska natjecanja i sportska događanja. Sveučilište Radboud se ponosi jer su dva njegova profesora - prof. Andre Geim i prof. Konstantin Novoselov, dobitnici Nobelove nagrade za fiziku 2010. godine. Prof. Novoselov, osim što je profesor, bio je i student Sveučilišta Radboud. Sveučilište je jedan od osnivača europske istraživačke mreže sveučilišta – The International Research Universities Network (IRUN). Sveučilište je prepoznato kao jedno od najboljih europskih sveučilišta u području biokemijskih znanosti, a izvodi i jedan od najtraženijih i najsuvremenijih studija na svijetu u Artificial Intelligence.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića