en
Radboud University
Radboud University
Predstavnici sveučilišta Radboud University na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Radboud University osnovano je 1923. godine pod imenom Catholic University Nijmegen te je prvo katoličko sveučilište u Nizozemskoj, a ime sveučilišta se može prevesti kao “onaj tko donosi znanje”.
 
Radboudov kampus po svojoj je opremljenosti uvijek u skladu s novim trendovima i inovacijama. Sveučilište raspolaže s nekoliko odlično opremljenih laboratorija i modernim sportskim centrom koji se, osim za treninge i sportske aktivnosti, koristi i za različita studentska natjecanja i sportska događanja.
 
Sveučilište Radboud ponosi se svojim nastavnim tijelom, a dva su profesora dobitnici Nobelove nagrade za fiziku 2010. godine. Jedan od njih bio je Radboudov student. Radboud je jedan od osnivača europske istraživačke mreže sveučilišta – The International Research Universities Network (IRUN).
 
Sveučilište je prepoznato kao jedno od najboljih europskih sveučilišta u području biokemijskih znanosti, a izvodi studij Artificial Intelligence, jedan od najtraženijih i najsuvremenijih studija na svijetu.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića