Rosenheim Technical University of Applied Sciences
Rosenheim Technical University of Applied Sciences
Predstavnici sveučilišta  Rosenheim Technical University of Applied Sciences će sudjelovati na World Education Fair-u te će pružiti sve potrebne informacije o sveučilištu. 

Uz individualne sastanke s delegatima, možete sudjelovati u radionicama i prezentacijama vezanim uz obrazovanje, i iskoristiti posebne popuste i mnoge druge posebne ponude. 
 
Ispunite registraciju ispod. Sudjelovanje na događaju je besplatno. 
Prijavi se

Dobrodošli u Njemačku, dobrodošli na Rosenheim Technical University of Applied Sciences! Započnite studij u jednoj od najpopularnijih njemačkih regija bez plaćanja školarine!
 
Rosenheim Technical University of Applied Sciences kombinira regionalni profil sa svojim međunarodnim ugledom. Usredotočeni smo na područja tehnologije, poslovanja, dizajna, zdravstvene zaštite i društvenih znanosti. Nudimo više od 50 studijskih programa, 100 vrhunskih laboratorija i najbolju osobna podršku te stvaramo optimalne uvjete za naših 6500 studenata.
 
Na sveučilištu učite od profesora s iskustvom u industriji, učite kroz praksu te ste povezani s nacionalnom i međunarodnom industrijom i poslovanjem. Male veličine grupa, blisko podučavanje i integrirano stažiranje nude vam dragocjenu orijentaciju u karijeri već tijekom studija. Život u blizini Alpa, pokraj savršenih jezera i povijesnih gradova čini nas još boljim izborom. München i Salzburg udaljeni su samo jednu vožnjom vlakom.
 
Budući inženjeri pridružuju se našem novom studijskom programu International Bachelor of Engineering. Započnite svoj studij inženjerstva na engleskom jeziku dok istovremeno učite I njemački, a kasnije zavrđite studij na njemačkom. Studij nudi kvalitetno obrazovanje za karijeru u najatraktivnijim inženjerskim sektorima u Njemačkoj i šire.
 
Dođi i započni svoju budućnost na Rosenheim Technical University of Applied Sciences! https://www.th-rosenheim.de/welcome/

 
Programi studija
Engineer your future – Made in Germany
 
Budući inženjeri pridružuju se našem novom studijskom programu International Bachelor of Engineering. Započnite svoj studij inženjerstva na engleskom jeziku dok istovremeno učite I njemački, a kasnije zavrđite studij na njemačkom jeziku. Takav način dvojezičnog studija omogućuje vam izvrsnu poziciju za sektore automobilske industrije, strojarstva, elektrotehnike i informacijske tehnologije u Njemačkoj i šire. Također nudimo i fleksibilan izbor od 10 specijalizacija, kao što su strojarstvo, medicinska tehnologija ili tehnologija zaštite okoliša. www.th-rosenheim.de/ibe/
 
Saznaj više o programima na engleskom jeziku: https://www.th-rosenheim.de/intprogrammes
 
 
Bachelor’s Degree Programmes:
 • Applied Artificial Intelligence
 • E-Commerce
 • International Bachelor of Engineering
 • International Bachelor of Wood Technology
Master’s Degree Programmes:
 • Advanced Industrial Engineering
 • Engineering Sciences
 • Hydrogen Technology
 • International Management
 • Wood Technology
Prijavi se za Online Info Sessions i upoznaj profesore i djelatnike sveučilišta: https://www.th-rosenheim.de/info-sessions

FINANCES
Ne postoje školarine za studij na TH Rosenheim na preddiplomskom i diplomskom studiju. Saznaj više o procesu upisa i rokovima za internacionalne studente. https://www.th-rosenheim.de/application/
 
Saznaj više o troškovima života, smještaju I osiguranju u našem Welcome Guideu: https://www.th-rosenheim.de/welcome/
 
Prijave za International Bachelor of Engineering započinju 1. studenog 2023. i traju do 15. siječnja 2024. Početak studija je u ljetnom semestru od 15. ožujka.
Potrebno za upis studija:
 • kvalifikacija za upis u visoko obrazovanje koju uni-assist pregledava i priznaje za studiranje u Njemačkoj
 • dokaz znanja njemačkog jezika - level of A2 (CEFR)
 • dokaz znanja engleskoj jezika - level of B2 (CEFR)
 
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića