TU Eindhoven
TU Eindhoven
Predstavnici sveučilišta TU Eindhoven na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.
 
Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.
 
Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se

TU Eindhoven usmjereno je na akademsko obrazovanje potaknuto temeljnim i primijenjenim istraživanjima. Obrazovna filozofija ovoga sveučilišta temelji se na prilagođavanje svakome studentu te ostavljanju prostora za individualne ambicije i talente. Istraživanja koja se provode zadovoljavaju najviše međunarodne standarde kvalitete, a sveučilište za sebe kaže da pomiču granice znanosti, što ih stavlja na čelo područja istraživanja koja se brzo pojavljuju.

Tehnološko sveučilište Eindhoven kombinira želju za znanstvenim istraživanjem s praktičnim mentalitetom. Temeljna znanja koja se prenose studentima omogućuju dolazak do rješenja za vrlo složene probleme današnjice i sutrašnjice. 

Kampus TU Eindhovena u središtu je jednog od najmoćnijih tehnoloških čvorišta na svijetu – Brainport Eindhoven. TU Eindhoven ističe se globalno kada je u pitanju suradnja s naprednim industrijama, a zajedno s drugim institucijama stvaraju uspješan ekosustav s jednim zajedničkim ciljem – poboljšanjem kvalitete života kroz održive inovacije.

 

Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića