University of Essex
University of Essex

Predstavnici Sveučilišta Essex će sudjelovati na World Education Fair-u te će biti dostupni za sve informacije.  

Uz individualne sastanke s delegatima, moći ćete sudjelovati u radionicama i prezentacijama vezanim uz obrazovanje, kao i iskoristiti posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.  
 
Ispunite registraciju dolje. Sudjelovanje na događaju je besplatno. 

Prijavi se
Kampus Sveučilišta u Essexu nalazi se u povijesnom okrugu istoimenog imena. Sveučilište ima tri kampusa - Colchester, Southend-on-Sea i Loughton, a ovaj prvi je najveći. Nalazi se u Wivenhoe parku koji ima preko 200 hektara. Drugi kampus u Southendu je otvoren 2007., Loughton je otvoren 7 godina prije kada se sveučilištu pridružila slavna Akademija dramskih umjetnosti East 15. Sveučilište je osnova 1964., a danas ima preko 13.000 studenata iz 136 zemlja što ga čini jednim od najmultikulturalnijim sveučilištem u Velikoj Britaniji. Studiji se nude na tri fakulteta: Faculty of Humanities, Faculty of Social Sciences i Faculty of Sciene and Health. Tijekom godina ovo se sveučilište isprofiliralo kao jedno od sveučilišta u Velikoj Britaniji s najkvalitetnijim obrazovanjem i mnogobrojnim istraživačkim aktivnostima. Studenti ga preferiraju zbog blizine Londona i pristupačne cijene smještaja. Najtraženiji studiji su u području međunarodnih odnosa i političkih znanosti, društvenog djelovanja, europskih studija, stranih jezika i prava. Većina studija ima mogućnost razmjene u inozemstvu do godine dana u sklopu programa Erasmus+.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića