VIVES University of Applied Sciences
VIVES University of Applied Sciences
Predstavnici sveučilišta VIVES University of Applied Sciences će sudjelovati na World Education Fair-u te će biti dostupni za sve informacije o sveučilištu. 
 
Uz individualne sastanke s delegatima, moći ćete sudjelovati na radionicama i prezentacijama vezanim uz obrazovanje, te dobiti posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
 
Ispunite registraciju dolje. Sudjelovanje na događaju je besplatno. 
Prijavi se
VIVES University of Applied Sciences nalazi se u zapadnoj Flandriji. Sveučilište se pruža na čak 8 kampusa te nudi temeljitu edukaciju svih poslovnih ali i drugih područja studija poput obrazovanja, menadžmenta, zdravstva poljoprivrede i sličnih.

Želite naučiti novi jezik? Budući da se nalazi na zapadu Belgije, VIVES će vam pružiti priliku da unaprijedite svoje jezične vještine. Susjedne zemlje, Francuska i Nizozemska, lako su dostupne s glavnih željezničkih kolodvora. 
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića