en
Vrije University Brussels
Vrije University Brussels
Predstavnici Vrije University Brussels će sudjelovati na World Education Fair-u te će biti dostupni za sve informacije.  

Uz individualne sastanke s delegatima, moći ćete sudjelovati u radionicama i prezentacijama vezanim uz obrazovanje, kao i iskoristiti posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.  
 
Ispunite registraciju dolje. Sudjelovanje na događaju je besplatno. 
Prijavi se
Kao jedno od najboljih svetskih sveobuhvatnih sveučilišta s poviješću od 180 godina, VUB kombinira nagrađivana istraživanja i akreditirane studijske programe engleskog i nizozemskog jezika (prvostupnici, magistri i doktori znanosti) s velikim utjecajem na socijalne, ekonomske i kulturne inovacije. VUB je jedno od najinovativnijih europskih sveučilišta i nalazi se na 59. mjestu Reutersove top 100 europske liste najinovativnijih sveučilišta.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića