en
Work and Travel USA
Work and Travel USA
Work&Travel USA program omogućuje studentima iz cijelog svijeta da rade i žive u Americi tijekom ljetnih praznika. 
Program je osmišljen od strane američkog State Departmenta davne 1961. godine. Od tada, poznat je kao najlakši i najsigurniji način odlaska i legalnog rada u SAD-u. 

Zašto? U okviru J-1 vize, program na jedinstven način osigurava radnu dozvolu koja studentima omogućava da budu puno više od običnih turista u zemlji. 

Studenti na programu rade, odmaraju, putuju, istražuju, stječu nova iskustva, upoznaju nove ljude i doživljavaju fantastične avanture za prepričavanje!

Tijekom programa, moguće je zaraditi dovoljno novaca za pokrivanje svih troškova koji su prethodili odlasku u SAD, dok se ostatak zarade troši na putovanje, avanture, dobar shopping ili nešto treće.  

Želiš saznati više informacija o programu?
Prijavi se
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića