Zagrebačka Škola Ekonomije i Managementa
Zagrebačka Škola Ekonomije i Managementa
Predstavnici sveučilišta ZŠEM na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije. 

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj i saznajte sve o programima i impresivnim mogućnostima koje dolazi uz studiranje na ZŠEM-u.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Misija ZŠEM-a je prenijeti vrijednosti, znanja i vještine potrebne studentima za dugoročan uspjeh u globaliziranom poslovnom svijetu izloženom stalnim tehnološkim i tržišnim promjenama.

S ciljem ispunjenja misije, predavači ZŠEM-a daju svoje doprinose – u prvom redu znanstvene, a zatim i doprinose razvoju struke i nastavnog procesa. Usredotočeni su na pružanje visokokvalitetnih programa studentima preddiplomskih i diplomskog studija. Širi društveni utjecaj ZŠEM-a očituje se kroz interakcije svih dionika s poslovnom zajednicom. 

Misiju ispunjavaju kroz:
  • promicanje poslovnih vrijednosti, koje su dio svih razina obrazovanja naših studenata,
  • usvajanje i prenošenje znanja iz područja ekonomije i poslovne administracije,
  • usvajanje i prenošenje vještina potrebnih za poslovanje na globalnoj razini te za prilagođavanje tržišnim i tehnološkim promjenama.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića