en
ACS Cobham International School
ACS Cobham International School
Predstavnici ACS Cobham International School će sudjelovati na World Education Fair-u  te će pružiti sve potrebne informacije o sveučilištu. 

Uz individualne sastanke s delegatima, možete sudjelovati u radionicama i prezentacijama vezanim uz obrazovanje, i iskoristiti posebne popuste i mnoge druge posebne ponude. 
 
Ispunite registraciju ispod. Sudjelovanje na događaju je besplatno. 
Prijavi se
Škola ACS International School Cobham smještena je u gradiću Cobham na otprilike sat vremena udaljenosti od Londona. Lokacija  škole nudi učenicima najbolje od oba svijeta – prednosti i sav sadržaj koji nudi neposredna blizina Londona u kombinaciji s čarima mirnog engleskog krajolika. Školu pohađa 1300 učenika iz više od 70 nacionalnosti u dobi od 2. do 18. godine, a podučava ih 300 stručnih nastavnika i članova osoblja. Osim vrhunskog kurikuluma i odličnih rezultata, ACS Cobham svojim učenicima osigurava i prijateljsku te dinamičnu međunarodnu zajednicu čiji su uspjesi priznati na globalnoj razini. Kampus škole se prostire na 128 hektara i nudi izvrsne sportske objekte s terenima za nogomet, ragbi, softball, bejzbol, golf i tenis. Škola također nudi i zanimljiv portfelj vannastavnih aktivnosti u sklopu novoizgrađenog Centra izvedbenih umjetnosti koji sadrži tri glazbene učionice s tehnološkom opremom, prostorije za vježbanje, dva dramska studija, prostor za izvedbe i gledalište s više od 500 sjedala i fly system scenografijom.
 
PROGRAMI:
  • International Baccalaureate Diploma Programme (IBDP)
  • Advanced Placement Capstone Diploma (APCP)
  • Advanced Placement International Diploma (APID)
  • Advanced Placement (AP) courses
  • ACS High School Diploma (US)
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića