ACS Cobham International School
ACS Cobham International School
Predstavnici ACS Cobham International School će sudjelovati na World Education Fair-u  te će pružiti sve potrebne informacije o sveučilištu. 

Uz individualne sastanke s delegatima, možete sudjelovati u radionicama i prezentacijama vezanim uz obrazovanje, i iskoristiti posebne popuste i mnoge druge posebne ponude. 
 
Ispunite registraciju ispod. Sudjelovanje na događaju je besplatno. 
Prijavi se
Ekskluzivno za učenike iz Hrvatske škola ACS Cobham za vrijeme sajma World Education Fair nudi stipendiju Premier International Award u sklopu koje učenici mogu poslati besplatnu prijavu i ostvariti stipendiju u iznosu od 40% na cijenu smještaja (tzv. boarding fees). Učenici koji se na sajmu žele prijaviti za neki od akademskih programa u školi ACS Cobham moraju priložiti sljedeće dokumente:
  • svjedodžbe zadnja 3 razreda
  • motivacijsko pismo
  • 2 pisma preporuke
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića