en
d'Overbroeck's College
d'Overbroeck's College
Predstavnici d'Overbroeck's College bit će dostupni za sve informacije na virtualnom izdanju World Education Faira.

S njima možete razgovarati uživo putem posebne chat sobe koju smo postavili za vas. Vaš će razgovor biti potpuno privatan, vidljiv samo vama. Također ćete moći spremiti sve bilješke koje ste stvorili tijekom razgovora za kasniju upotrebui besplatno preuzeti informativne brošure. 

Virtualni sajam održat će se u četvrtak, 29.10. od 12 do 18 sati.
Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.. 
Prijavi se
Škola ima izvrsnu akademsku reputaciju i pogodna je za neovisne, visoko motivirane i ambiciozne učenike s ciljem upisa prestižnih sveučilišta kao što su Oxford i Cambridge, Imperial, LSE, UCL, Newcastle, Leeds itd. Akademska razina nastave, opuštena prijateljska atmosfera, odnosi učenika i profesora temeljeni na povjerenju i aktivno sudjelovanje učenika u procesu učenja temelj su dobrih rezultata na ispitima. D'Overbroeck's College nudi nagradu za veleposlanika prijateljstva učenicima koji su primljeni u IGCSE program i žele igrati aktivnu ulogu u školskom životu.
 
Iznos stipendije: 
• Pre-IGCSE / IGCSE (nagrada veleposlanika prijateljstva): do 6000 £ od iznosa školarine
• Zadnja dva razreda srednje škole: najviše 25% iznosa školarine
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića