en
Tilburg University
Tilburg University
Predstavnici Tilburg University će sudjelovati na Sajmu te će biti dostupni za sve informacije o sveučilištu. 

Iskoristite individualne konzultacije jednostavnom prijavom prije događaja.

Uz individualne konzultacije s delegatima, moći ćete sudjelovati u stručnim radionicama i prezentacijama vezanim uz obrazovanje, kao i iskoristiti posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
 
Ispunite registraciju i dobijte svoju besplatnu ulaznicu klikom na gumb "Prijavi se". 
Prijavi se
Tilburg University je sveučilište usmjereno na istraživanja i inovacije smješteno na jugu Nizozemske. Poznato je po visokokvalitetnom obrazovanju, studijima iz područja društvenih znanosti i jednom od najbolje organiziranih kampusa.

Vrhunska kvaliteta
Ako odlučite studirati na Tilburgu, odabrali ste visokokvalitetno obrazovanje. Sveučilište redovito zauzima vodeću poziciju na međunarodnoj ljestvici; primjerice nalazi se na 3. mjestu u Europi u području studija poslovanja i ekonomije prema Times Higher Education Rankings 2016.

Međunarodno okruženje
Tilburg University poznato je po svojoj međunarodnoj orijentaciji: studenti i osoblje iz više od 100 zemalja trenutno tamo studiraju i rade, tako da je kampus zaista 'globalno selo' raznolikosti.

Studij vas priprema za tržište rada 21. stoljeća
Na Sveučilištu Tilburg steći ćete znanje, vještine i stav koji su potrebni za tržište rada 21. stoljeća kroz:
• Interaktivne studijske programe u malim grupama koji vas zanimaju i uključuju u radnu atmosferu
• Razvijanje vještina 21. stoljeća poput vještina rasprave i prezentiranja, digitalnog znanja itd.
• Kontinuirano prilagođavanje nastavnog plana i programa
• Uvođenje e-portfelja
• Pružanje studijskih programa i aktivnosti za izgradnju karaktera posvećujući posebnu pozornost socijalnim i društvenim pitanjima
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića