Tilburg University
Tilburg University
Predstavnici sveučilišta Tilburg University na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Tilburg University je sveučilište usmjereno na istraživanja i inovacije smješteno na jugu Nizozemske. Poznato je po visokokvalitetnom obrazovanju, studijima u području društvenih znanosti i jednom od najbolje organiziranih kampusa.

Ako odlučite studirati na Tilburgu, odabrali ste uistinu visokokvalitetno obrazovanje. Sveučilište redovito zauzima vodeću poziciju na međunarodnim ljestvicama najboljih sveučilišta. Primjerice, Tilburgov studijski program International Business Administration 17. je najbolji u svijetu prema Shanghai Global Ranking of Academic Subjects ljestvici. 

Sveučilište je poznato i po svojoj međunarodnoj zajednici koja uključuje studente i nastavno osoblje iz više od 100 zemalja! Studijski programi i metode podučavanja usmjerene su na vještine potrebne za tržište rada 21. stoljeća; interaktivna nastava u malim grupama, naglasak na raspravama, prezentacijama, digitalnim vještinama, kontinuirano prilagođavanje i razvijanje nastavnog plana i programa, uvođenje e-portfelja te aktivnosti usmjerene na socijalna pitanja samo su neki od primjera koji to potvrđuju. 
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića