en
University of Central Lancashire
University of Central Lancashire
Predstavnici University of Central Lancashire će sudjelovati na Sajmu te će biti dostupni za sve informacije o sveučilištu. 

Iskoristite individualne konzultacije jednostavnom prijavom prije događaja.

Uz individualne konzultacije s delegatima, moći ćete sudjelovati u stručnim radionicama i prezentacijima vezanim uz obrazovanje,  kao i iskoristiti posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
 
Ispunite registraciju i dobijte svoju besplatnu ulaznicu klikom na gumb "Prijavi se". 
Prijavi se
University of Central Lancashire (UCLan) osnovano je 1828. godine u Prestonu. Slijedeći svoj moto ''Ex solo ad solem'' (“S ovog mjesta ćete se vinuti prema Suncu”), sveučilište ulaže u svoje studente čime im želi pomoći pri otkrivanju njihovih potencijala i vještina. Tome doprinose suradnja sveučilišta na projektima s NASA-om, najsuvremenijim istraživačkim mogućnostima i tehnikama podučavanja, rad s vodećim svjetskim imenima iz astrofizike i astronomije. UCLan ima visoko razvijenu partnersku mrežu s više od 120 zemalja i kampus na Cipru. 

Preston je administrativno i povijesno središte okruga Lancashire. To je urbano područje koje je dobro prometno povezano s Manchesterom i Liverpoolom. Grad ima prostrane gradske parkove, muzeje i galerije, moderne klubove, trgovačke centre i industrijske objekte.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića