University of Central Lancashire
University of Central Lancashire
Predstavnici University of Central Lancashire bit će dostupni za sve informacije na virtualnom izdanju World Education Faira.

S njima možete razgovarati uživo putem posebne chat sobe koju smo postavili za vas. Vaš će razgovor biti potpuno privatan, vidljiv samo vama. Također ćete moći spremiti sve bilješke koje ste stvorili tijekom razgovora za kasniju upotrebui besplatno preuzeti informativne brošure. 

Virtualni sajam održat će se u četvrtak, 29.10. od 12 do 18 sati.
Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
- Stipendija za izvrsnost
o Stipendija u iznosu 3000£ na temelju akademske izvrsnosti tijekom srednjoškolskog obrazovanja (za upis preddiplomskog studija) ili preddiplomskog studija (za upis diplomskog studija)
- Međunarodna stipendija
o Međunarodna stipendija do 1000£ za svaku godinu studija za međunarodne studente
- Stipendija za akademsku izvrsnost
o Stipendija u iznosu 2000£ za svaku godinu studija na temelju akademske izvrsnosti tijekom srednjoškolskog obrazovanja (za upis preddiplomskog studija) ili preddiplomskog studija (za upis diplomskog studija)
- Sportska stipendija
o Stipendija namijenjena izvrsnim sportašima u sportskim ili parasportskim aktivnostima u kojima se i sveučilište natječe
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića