en
University of Central Lancashire
University of Central Lancashire
Predstavnici University of Central Lancashire bit će dostupni za sve informacije na virtualnom izdanju World Education Faira.

S njima možete razgovarati uživo putem posebne chat sobe koju smo postavili za vas. Vaš će razgovor biti potpuno privatan, vidljiv samo vama. Također ćete moći spremiti sve bilješke koje ste stvorili tijekom razgovora za kasniju upotrebui besplatno preuzeti informativne brošure. 

Virtualni sajam održat će se u četvrtak, 29.10. od 12 do 18 sati.
Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Hrvatski studenti imaju mogućnost uzimanja studentskog zajma za vrijeme svog preddiplomskog studija i do 10.609 GBP za diplomski studij. Zajmom upravlja Student Loans Company, neprofitna vladina organizacija koja studentima pruža zajmove i mogućnosti financiranja studija u Engleskoj i Walesu.

Uvjeti koje je potrebno ispuniti:
- Državljanstvo države EU
- Imati manje od 29 godina ako se prijavljuje za preddiplomski studij
- Boravak u zemlji EU u posljednje 3 godine
- Redovan student
- Nemati diplomu diplomskog studija ako se prijavljuje za diplomski studij

Prijava:
- Prijave se u proljeće godine kada studijski program kreće.
- Prijavitelji su obavezni izabrati sveučilište na kojem će studirati.
- Dokumenti se predaju u tiskanom obliku Student Loans Companyju.

Uvjeti za vraćanje zajma:
- Uspješan završetak obrazovanja
- Zaposlenje
- Minimalni godišnji prihod od 25 000 GBP ako se radi u Velikoj Britaniji
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića